Antonio Eram

Read this first

This is Internet

Libertate, informatie, toate la un click distanta. Super viteza si acces aproape nelimitat. NU ?

Sa speram ca initativele de acest gen : Huge coalition led by Amazon, Microsoft, and others take a stand against FCC on net neutrality ,vor avea succes, chiar daca am impresia ca va fi doar temporar.

Pana atunci sa nu uitam de furinzorii de servicii de acces (ISP) care se distreaza asa: U.S. Internet providers allow ‘permanent congestion’ and want cash to clear it up, Ceva imi spune ca nu este doar o practica izolata.

Continue reading →


Antreprenoriat-ul in cea mai antreprenoriala tara din lume

Daca in Romania ne plangem de lipsa antreprenorilor, adevarati, nu emanatii din afaceri (paguboase) cu statul, situatia este putin mai tragica in US. Cifrele sunt reci si arata o directie deloc fericita. O combinatie de legi absolut aiurea pe teme de emigratie, politica fiscala foarte interpretabila, toate peste o criza financiara globala, poate fi o explicatie. Sau poate, lumea s-a saturat de antreprenoriat. Si doreste doar job-uri.

Who knows ?

http://venturebeat.com/2014/05/06/how-startups-are-dying-faster-than-theyre-being-created-in-2-charts/

Continue reading →


Minecraft - un documentar despre creativitate si inspiratie

Un documentar care m-a inspirat profund. Despre creativitate, pasiune si dorinta de a schimba. Minecraft nu este doar un joc, este poate esenta lumii transpusa intr-o realitate virtuala.

O poveste frumos spusa ce merita vazuta, inteleasa si data mai departe. Imi doresc sa pot comenta si adauga pe masura ce il revad.

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ySRgVo1X_18)

Continue reading →


One

Hello world. It seems that I have found a new playground

Continue reading →